Divadlo pohádek

Program Divadla pohádek v listopadu 2013

02.09.2013 10:04

Vážení přátelé,

zahajujeme předprodej na naše listopadová představení. Připravili jsme pro vás celkem 14 pohádek, z toho pět novinek!

V předchozích letech jsme několikrát uvedli pohádku Jak Trautenberk dělal Krakonošovi ducha, která vycházela z populárních Krkonošských pohádek. Pro novou sezónu pro vás máme připraveny nové Krkonošské pohádky v podání herců Divadla F. X. Šaldy a pod přímým dohledem autorky stejnojmenných televizních večerníčků (ta ostatně slíbila účast na obou listopadových představeních a po jejich skončení proběhne ve foayeru divadla autogramiáda).

Další listopadovou novinkou je divadelní zpracování populární Dívky na koštěti v podání herců Divadla Rozmanitostí (hrají u nás i pohádku Ať žijí duchové).

Třetí novinkou je Ferda Mravenec. V minulé sezóně jsme uvedli pohádku Příhody Ferdy Mravence v podání Divadla AHA!. Pro letošní podzim máme pro vás připraveno nové výpravné zpracování v podání Docela velkého divadla (O loupežníku Rumcajsovi, Mrazík, Popelka, Princ Bajaja).

Předposlední listopadovou novinkou bude pohádka O pejskovi a kočičce a poslední Pohádky kocoura Mikeše - obě v nastudování Divadla AHA!

Přejeme všem našim dětským divákům úspěšný start do nového školního roku a těšíme se na shledání s vámi u některého z našich představení.

Divadlo pohádek - listopad 2013

Změna programu vyhrazena!

TOPlist TOPlist