Čtyřlístek a Talisman moci

Čtyřlístek a Talisman moci

Divadelní zpracování slavného komiksu

A jsou zase tady! Báječný Čtyřlístek k vám zavítá se zbrusu novým a napínavým dobrodružstvím.

Tentokrát se čtveřice nerozlučných kamarádů – dobrosrdečná a důvtipná hospodyňka Fifinka, trochu roztržitý, ovšem geniální vynálezce profesor Myšpulín, často ustrašený, ale oddaný kamarád a vtipálek Pinďa a samozřejmě tak trochu nemotorný silák Bobík, který spolu s Pinďou neustále vymýšlí jednu lotrovinu za druhou, vydává za bájným Talismanem moci, který umí ovládat vše živé!

Aby ho naši čtyři přátelé získali, musí se vypravit do dalekých himalájských hor nebo na prosluněnou Havaj. Do cesty se jim ovšem postaví prohnaný a vykutálený profesor Zádrhel, který si na kouzelný talisman dělá také zálusk.

Jestli nad ním Čtyřlístek zvítězí, jestli potkají Sněžného muže, jestli se budou muset naučit tanec Hula-Hula nebo jestli potkají popleteného domorodého šamana anebo jestli..., ale však to sami uvidíte, když přijdete na naši další úžasnou pohádku, plnou legrace, napětí a pěkných písniček.

Čtyřlístek © Jaroslav Němeček. Licence Merchandising Prague

Hrají: Patrik Vojtíšek / Rostislav Trtík, Eliška Ochmanová / Kristýna Žďánská, Ondřej Venclík / Kryštof Nohýnek, Václav Krátký / Libor Jeník
Autor: Libor Jeník
Režie: Libor Jeník
Žánr:představení pro děti
Délka:75 min. (včetně 20 min. přestávky)
Premiéra:16.09.2023
Produkce:Lukáš Sýkora
Vstupné:249 Kč
Upozornění:Každý divák bez rozdílu věku musí mít vlastní vstupenku.

Termíny:

24.03.2024 11:00 Ne
Divadlo Bez zábradlí, Praha 1
13.04.2024 11:00 So
Divadlo Image, Praha 1
18.05.2024 11:00 So
Divadlo Bez zábradlí, Praha 1
TOPlist TOPlist