Velká dobrodružství malého brouka

Velká dobrodružství malého brouka

Pohádková komedie pro malé i velké, tlusté i tenké

Známe mnoho příběhů ze zvířecí a hmyzí říše. Všichni si vzpomeneme na krásná dobrodružství Ferdy MravenceBrouka PytlíkaVčelky Máji, Krtečka, Včelích medvídků nebo třeba Krysáků.

Nyní k vám přichází střevlík Pepa, další hmyzí postavička, která si vás získá svým vtipem, chytrostí, odvahou a smyslem pro čest.

Pepa žije na louce u Černého lesa a se svým nejlepším přítelem zlatohlávkem Jardou se jednoho dne vydají hledat to pravé štěstí.

Od té chvíle se stanete svědky vzrušujícího putování, budete se smát popletenému broukovi s neuvěřitelně dlouhým jménem, který na louku zabloudil z daleké ciziny, se zatajeným dechem budete čekat, zdali Pepa unikne zlému sršni Edovi. A jak dopadne setkání s potrhlým datlem, kterému všichni říkají Růžena?

Pepa na cestě za štěstím zažije ještě mnohá podivuhodná dobrodružství. Například s pavoukem Karlem, se škvorem Igorem a s roztomilou Beruškou.

Ptáte-li se, jestli štěstí najde, přijďte se podívat na naši novou výpravnou pohádku s krásnými písničkami.

Hrají: Libor Jeník, David Voráček / Radovan Snítil, Josef Zýka / Václav W. Kraus, Marcela Laurinová / Vendula Brozmanová
Autor: Libor Jeník
Režie: Libor Jeník
Žánr:představení pro děti
Délka:80 min. (včetně 20 min. přestávky)
Premiéra:24.03.2019
Upozornění:Každý divák bez rozdílu věku musí mít vlastní vstupenku.
TOPlist TOPlist