Pat a Mat slaví Vánoce

Pat a Mat slaví Vánoce

On-line vysílání

Když se s vámi Pat a Mat nemohou setkat v divadle, vezmou vás k sobě domů a ukáží vám, jak u nich probíhají Vánoce. Zdánlivě úplně stejně, jako všude jinde – ozdobí si vánoční stromeček, upečou kapra, dají dárky a vydají se na večerní procházku. To by ale nebyli Pat a Mat, kdyby se jim vše tak trochu nevymklo z rukou a tak si i zcela běžné věci vyžádají z jejich strany mnoho práce a důvtipu.

První díl pohádky Pat a Mat slaví Vánoce odvysíláme na Štědrý den, ve čtvrtek 24.12.2020 ve 12.00 hod. na YouTube kanálu Divadla pohádek jako dárek našim divákům, se kterými se již skoro rok nemůžeme potkávat. Druhý pak o týden později ve čtvrtek 31.12.2020 ve 12.00 hod.

Pokud byste nás chtěli podpořit při tvorbě dalšího on-line obsahu, ať již ve formě hraných pohádek či audioknih, můžete si zakoupit dobrovolnou vstupenku, jejíž odkaz naleznete níže. Za vaši případnou podporu předem děkujeme!

Přejeme krásné a pohodové Vánoce a vše nejlepší v příštím roce, kdy se doufejme vrátí věci do normálu a budeme se tak moci s vámi potkávat opět „naživo“ v divadle při našich představeních.

ODVYSÍLÁNO:

 

Hrají: Zdeněk Tomeš, Michal Dufek
Žánr:představení pro děti
Premiéra:24.12.2020
TOPlist TOPlist