Divadlo pohádek

Inka Rybářová

Moderátorka, zpěvačka, autorka hudby a textů k více než sedmdesáti vydaným písničkám na CD, které se staly vyhledávanými hity pro děti, odvážná producentka, hledající stále nové cesty v kultuře pro děti.

Je u nás jedinou osobností, která svou skladatelskou činnost pro děti opírá o moderní výzkumy biologie, psychologie a pedagogiky (po konzervatoři vystudovala Pedagogickou fakultu), na písničkách a přípravě pořadů spolupracuje s řadou odborníků (např. byla spolupracovníkem nedávno zesnulého doktora Matějčka v oblasti rodinné problematiky). Je zakladatelkou nového hudebního stylu, tzv. "Baby-pop", ve kterém je natočena většina jejích písniček. I zde jsou výchozím bodem nové pedagogicko – psychologické poznatky o vývoji a vzdělávání dítěte. S písničkami od Inky začínají i budoucí maminky, které je pouští ještě nenarozeným miminkům do bříška. Matematicky propočítaný souhrn tónů přesně vyhovuje malým dětem a kromě líbivé melodie stimuluje u dětí i mozkovou činnost a rozvíjí pohybovou a hudební fantazii.

Úspěšnost Inčiných vystoupení je dána i tím, že vystupuje v pestrých, pohádkově stylizovaných, jevištních kostýmech, její písničky jsou svižné, velmi rytmické a mají říz!. Inka umí strhnout pozornost diváků, zaujmout všechny věkové kategorie a proto je nasazována na velká pódia i mezi mediálně známé hudební skupiny a "rozhlasové" zpěváky. Nezklame a umí s nimi šoumediálně udržet krok. Je to skvělý bavič, který má dar rozhýbat náměstí a pěkně zvednout náladu!

Bližší informace: www.inkarybarova.cz


TOPlist TOPlist