Divadlo pohádek

Program Divadla pohádek v prosinci 2015

01.10.2015 10:00

Vážení přátelé,

zahajujeme předprodej na prosincová představení Divadla pohádek. V prosinci uvedeme dalších 16 pohádek, z toho jednu novinku a několik mikulášských či vánočních speciálů.

Zmiňovaným nový představením bude pohádka Rákosníček a hvězdy v podání souboru Divadla Anfas, který u nás hraje i představení Křemílek a Vochomůrka a Bob a Bobek na cestách. Pohádku Rákosníček a hvězdy poprvé uvedeme v neděli 20. prosince od 16 hodin.

Na Mikuláše 5.12. jsme si pro vás připravili dvě pohádky s mikulášskou nadílkou, od 11 hod. uvedeme představení Když je v pekle neděle a od 15 hod. Čtyřlístek v pohádce. Délka představení je vždy 60 min., po jeho skončení budou děti postupně vyvolávány na jeviště, kde jim budou předávány dárky. Případné dárky pro děti si přinesou rodiče sebou!!! Před začátkem pořadu je potom předají produkci. Všechny děti v sále navíc dostanou i drobný dárek přímo od nás.

V sobotu 12.12. nás čeká velký předvánoční koncert Jaroslava Uhlíře Hodina zpívání ... s kapelou v Divadle Hybernia. Na neděli 13.12. si pak svůj tradiční předvánoční pořad Vánoce s Dádou připravila pro své příznivce Dagmar Patrasová a o týden později, v neděli 20.12. nám Pavel Kožíšek ukáže jak vypadají pravé Kouzeln(ick)é Vánoce.

Letos poprvé pro vás budeme hrát denně i mezi vánočními svátky a to od neděle 27.12 do čtvrtka 30.12. vždy od 15 hod.

Prosincový program ke stažení ve formátu PDF naleznete zde.

Termíny představení

Změna programu vyhrazena!

TOPlist TOPlist